Rond de feestdagen wel eens een narcis, kaars of beschuit met muisjes gekregen?

Daarmee willen we op een speelse manier laten zien wat de boodschap van de christelijke feestdagen is. Rond Kerst, Pasen en Pinksteren zijn we hiermee bezig en houden we uitdeelacties in verschillende dorpskern(en) van en rond Monster

Kerst in het kort:

Kerst draait om meer dan lichtjes, lekker eten en gezelligheid, we gedenken de geboorte van Jezus!. Lang geleden in Bethlehem werd Hij in een stal geboren. Jezus die voor ons op aarde kwam, als Zoon van God werd hij mens. Voor ons geboren, om uiteindelijk te sterven voor onze zonden, om de relatie tussen God en mensen helemaal goed te maken

Pasen in het kort:

Met Pasen vieren we dat Jezus is opgestaan, de dood overwonnen. Pasen betekent: een nieuw leven voor ieder die in Hem geloofd. Een nieuw leven; prachtig terug te zien in een narcis die tot bloei komt.

Pinksteren in het kort:

Johannes de Doper vertelde al dat Jezus zou dopen met de Heilige Geest en met vuur. Het vuur van de Geest geeft liefde in je hart en doet je branden van verlangen naar HEM! Pinksteren gaat dus over de Geest van God, die naar de mensen komt.  Onder andere door vuur werd dit bij het eerste pinksterfeest duidelijk: God woont bij de mensen.

Heb je een vraag naar aanleiding van een van bovenstaande acties? Of heb je soms een leuk idee? Klik dan hier voor het contactformulier.