Spelenderwijs kinderen iets bijbrengen van het christelijk geloof en de bijbel. Dat staat bij de organisatie van de Kinder Bijbel Club voorop. Basisschoolkinderen van binnen en buiten de kerk kunnen zo, via een thema, waarbij een link wordt gelegd tussen het dagelijkse leven en een bijbelverhaal, leren over God. Een aantal keer per jaar is er een Kinder Bijbel Club. Een ochtend vol met knutselen, muziek en een mooi verhaal. Elke keer weer een heerlijk gezellige ochtend in de vakantie! Heb je ook al weer zo’n zin in de volgende kinderbijbelclub? Wanneer er weer een kinderbijbelclub op het programma staat wordt dit op deze website bekend gemaakt. Wil je graag meehelpen aan een ochtend? Heb je een leuk idee? Zeg het even tegen een van de werkgroepleden of klik hier voor het contactformulier.

Kijk in de agenda van de kerk wanneer de volgende Kinder Bijbel Club gepland staat. Het is een ochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd. Er zijn geen kosten aan verbonden en de ochtend wordt afgesloten met een lekker broodje.

De samenkomsten zijn op een aantal vaste zaterdagen in het jaar, namelijk de laatste zaterdag van de kerstvakantie, de meivakantie en de zomervakantie. Hieronder kunt u de flyer zien, wanneer beschikbaar, van de eerstvolgende Kinder Bijbel Club bijeenkomst. Ook kunt u hieronder alvast de kleurplaat, wanneer beschikbaar, voor de eerstvolgende bijeenkomst downloaden.

De kleurplaat van een vorige samenkomst, kunt u downloaden volgens de volgende link:

kleurplaat-1.docx